01 September 2016

Policia e Shtetit, ja njoftimet per marijuanen

Komisariati i Policisë Përmet
Më datë 31.08.2016, rreth orës 08:00, në fshatin Varibop, Këlcyrë, në vendin e quajtur “Ara e Hades”, u gjetën të mbjella dhe u asgjësuan 1450 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 284 i Kodit Penal.
Më datë 31.08.2016, rreth orës 11:00, në fshatin Koblarë, në vendin e quajtur “Përroi i Koblarës”, u gjetën të mbjella dhe u asgjësuan 270 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 284 i Kodit Penal.
Më datë 31.08.2016, rreth orës 11:40, në fshatin Vërçisht, në vendin e quajtur “Gropat”, u gjetën të mbjella dhe u asgjësuan 135 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 284 i Kodit Penal.
Më datë 31.08.2016, rreth orës 12:30, në fshatin Vërçisht, në vendin e quajtur “Përroi i Llapushës”, u gjetën të mbjella dhe u asgjësuan 122 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 284 i Kodit Penal

No comments:

Post a Comment