09 September 2016

Policia shkaterron 50 mije bime,ja zonat e operacioneve te fundit ne Gjirokaster


Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, janë gjetur dhe asgjësuar në total 48. 848 bimë të dyshuara të llojit Cannabis Sativa konkretisht: Qarku Durrës (fshati Brret, Bura, Cudhi Zall, Kroi i Madh), Qarku Elbasan (fshati Banjë), Qarku Fier (fshati Drenije, Cakran, Ngrahan, Panaçor, Çorrush), Qarku Vlorë (fshati Kudhës, Dukat, Treblovë),  Qarku Gjirokastër ( fshati Luftinjë 1, Dervishaj, Xhafaj, Vinokash),  Qarku Shkodër ( fshati Temal, Kroni i Madh, Gomsiqe), Qarku Lezhë (fshati Malaj), Qarku Kukës (fshati Gjonpepaj, Vranë).

No comments:

Post a Comment