01 September 2016

Përmet , Këlcyrë. Vijojnë aksionet anti marijuane

Asgjësohen 1 777 bimë të dyshuara Cannabis Sattiva në Përmet dhe Këlcyrë.

Nga kontrolli i ushtruar nga Shërbimet e Policisë , për goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike në vendet e quajtur "Përroi i Kobares ", "Gropat " , "Përroi i Llapushës" , Njësia Administrative Frashër ,Përmet u konstatuan dhe u asgjësuan rreth 327 bimë të dyshuara Cannabis Sattiva.

Gjithashtu nga kontrolli i ushtruar nga Shërbimet e Policisë në vendin e quajtur " Arat e Hades" , Këlcyrë , u konstatuan dhe u asgjësuan rreth 1 450 bimë të dyshuara Cannabis Sattiva.

Bimët u asgjësuan në vend me anë të djegies , ku disa prej tyre u sekuestrua në cilësinë e provës materiale.


Policia po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve.

No comments:

Post a Comment