18 September 2016

Operacione ne Gllavë e Madhe, Luftinjë dhe Zhulaj per narkotiket

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, janë gjetur dhe asgjësuar në total 24. 707  bimë të dyshuara të llojit Cannabis Sattiva konkretisht: Qarku Durrës (në fshatin Shqezë, në fshatin Nojë, në fshatin Shkretë, në fshatin Mallkuç), Qarku Korçë (në fshatin Miras), Qarku Berat (fshatin Plashink),
Qarku Vlorë (në fshatin Tërbaç), Qarku Gjirokastër, (në fshatin Gllavë e Madhe, në fshatin Luftinjë, në fshatin Zhulaj), Qarku Lezhë ( në fshatin Orosh), Qarku Shkodër (në fshatin Gjuraj).

No comments:

Post a Comment