11 September 2016

Operacione kunder marijuanes në Kolonjë, Prongji dhe Zhej,por nuk ka shifra per bimet e asgjesuara

Policia tha se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, janë gjetur dhe asgjësuar në total 38. 500 bimë të dyshuara të llojit Cannabis Sativa konkretisht: Qarku Durrës, (në fshatin Nikël,  në fshatin Cudhi Zall, në vendin e quajtur “Mali Krujës”), Qarku Fier (në fshatin Drenie,  në fshatin Frakull e Madhe, në fshatin Lofkënd, në fshatin Bejar,  në fshatin Drizar) ,Qarku Vlorë ( në fshatin Kuç), Qarku Gjirokastër (në  fshatin Kolonjë, në fshatin Prongji, në fshatin Zhej), Qarku Lezhë (në fshatin Gërnac), Qarku Shkodër ( në fshatin Baks, në fshatin Precaj, në fshatin Mgullë,  në fshatin Xhan, në fshatin Vukaj,, në fshatin Bene, në fshatin Barcollë), Qarku Pukë (në fshatin Berishë e Vogël, në fshatin Çekdakaj).   

No comments:

Post a Comment