01 September 2016

"Zi e me Zi", nje komedi e re ngjitet ne skene


Trupa e Teatrit "Zihni Sako" do te prezantohet perpara publikut gjirokastrit ne datat 3 dhe 4 shtator me komedine " Zi e me Zi" , nje ngjarje e bukur artistike per qytetin. 

No comments:

Post a Comment