22 September 2016

Nisin te bien operacionet e marijuanes


Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, janë gjetur dhe asgjësuar në total 10.241. bimë të dyshuara të llojit Cannabis Sattiva konkretisht: Qarku Tiranë(në fshatin Bulçesh ) Qarku Durrës (në Malin e Krujës), Qarku Fier (në fshatin Ngjeqar, në fshatin Kreshpan), Qarku Vlorë (në fshatin Kaninë, në fshatin Navaricë, në fshatin Brataj), Qarku Gjirokastër (në fshatin Bënçë, Qarku Shkodër (në fshatin Xhan, në fshatin Gjuraj, në fshatin Cam).

No comments:

Post a Comment