16 September 2016

Nga Veriu ne Jug operacionet per narkotike,ja nderhyrjet ne Gjirokaster dhe Tepelene

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, janë gjetur dhe asgjësuar në total 43.120bimë të dyshuara të llojit Cannabis Sativa konkretisht: Qarku Korçë (në fshatin Krushovë, në  fshatin Dobranj), Qarku Vlorë (në fshatin Kuç, në fshatin Dushkarak, në fshatin Llakatund), Qarku Gjirokastër (në fshatin Fushëbardhë, në fshatin Kolonjë, në fshatin Luftinjë, në fshatrat Keçerisht, Zhapokik 2, Izvor, Memaliaj, fshatrat Gllavë e Madhe, Gllavë e Vogël dhe Çorraj), Qarku Lezhë (në fshatin Gjadër, në fshatin Gallatë, në fshatin Peshqesh Oroshë), Qarku Shkodër (në fshatin Nenmavriq, në fshatin Xhan, në fshatin Kir, në fshatin Pjeshull, në fshatinTemal, në fshatin Berishë e Vogël, në fshatin Mesul), Qarku Kukës (në fshatin Skavicë).

No comments:

Post a Comment