26 September 2016

Ndalohet pasi ishte ne kerkim per vrasje me dashje mbetur ne tentative

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër,Seksioni kundër krimeve ndaj personit tha se në vijim të komunikatës datë 07.10.2015, që bënë fjalë për veprën penale “Vrasja me dashje” e mbetur në tentativë, “Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armëve luftarake dhe municionit” dhe “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve” në bashkëpunim, më datë 25.09.2016, u ndalua shtetasi në kërkim E. A, vjeç 35, banues Gjirokastër. Nenet 76, 22, 278 dhe 283/2 të Kodit Penal.

No comments:

Post a Comment