06 September 2016

Monitorimet nga ajri zbulojne parcelat me narkotike ne Plesat dhe Zhulaj

Më datë 05.09.2016, në fshatin Plesat, me monitorim nga ajri, datë 23.08.2016, në një parcelë, në vendin e quajtur  “Pylli i Plesatit”, janë gjetur të mbjella dhe u asgjësuan 500 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. N

Komisariati i Policisë Tepelenë

Më datë 05.09.2016, rreth orës 12:00, në fshatit Zhulaj, në lagjet Lamaj dhe Aliaj, me monitorim nga ajri, në disa parcela, janë gjetur të kultivuara dhe u asgjësuan 4750 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. 

No comments:

Post a Comment