13 September 2016

Mesazhi i kryetares se Bashkise se Libohoves Luiza Mandi per fillimin e vitit te ri shkollor

Në nisje të vitit të ri shkollor dëshiroj të shpreh urimet më të mira për nxënësit, mësuesit dhe edukatorët në Libohovë. Në mënyrë të veçantë urimi shkon për fëmijët e klasës së parë. Suksese dhe mos hiqni dorë prej librit, prej dijes. Përveç urimit kam edhe një zotim karshi nxënësve, mësuesve dhe prindërve. Si kryebashkiake do të bëj çdo përpjekje për të siguruar kushte të mira në shkollat e Libohovës dhe gjithë infrastrukturën e duhur për vijimin normal të procesit mësimor. Urime dhe suksese!

No comments:

Post a Comment