12 September 2016

Mesazh mbreselenes per diten e pare te shkolles

Me fillimin e vitit te ri shkollor une mendoj qe do ishte shume mire per secilin nga ne t'i rikujtojme femijet tane qe te tregohen te sjellshem dhe t'i pranojne shoket e klases ashtu sic jane pa asnje dallim. Disa familje mezi nxjerrin buken e gojes dhe nuk kane mundesi t'u blejne femijeve rroba apo kepuce te reja. Femijet me aftesi te kufizuara nuk jane ndryshe nga te tjeret, jane dhe ata femije. Ata kerkojne ate qe duan te gjithe te tjeret te jene te pranuar ne shoqeri. I mesoni femijet tuaj te jene bujare dhe te sjellshem ,sepse cdo femije lufton betejen e tij personale. I mesoni femijet te tregojne respekt per mesuesit, per institutionin arsimor dhe cdo kend tjeter qe ndihmon qe sistemi arsimor te funksionoje. E ardhmja jone jane femijet tane . Le ta fillojme sot ndryshimin nga vetja jone dhe ta percojme tek femijet tane qe te krijojme nje te ardhme pa dallim ku triumfon dashuria dhe humanizmi. Ju lutem: Nese ndonje nga miqte deshiron ta percjelle kete mesazh kopjojeni dhe postojeni ne faqen tuaj te Facebook ne nderim te te gjithe femijeve te universit. Faleminderit !Suksese te gjithe femijve .nje Vit te mbare shkollor

No comments:

Post a Comment