01 September 2016

Memaliaj,asgjesohen 13.500 bime marijuaneNga kontrolli i ushtruar nga Shërbimet e Policisë , për goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike në vendin e quajtur "Përroi i Vastrave", Krahës 1 ,Memaliaj, u konstatuan dhe u asgjësuan në 16 parcela 3 100 bimë të dyshuara Cannabis Sattiva.

Nga kontrolli i ushtruar nga Shërbimet e Policisë ,në vendin e quajtur "Sheshi i Vreshtit" ,Kalivaç , Memaliaj , u kanstatuan dhe u asgjësuan në 5 parcela rreth 8 800 bimë të dyshuara Cannabis Sattiva.

Gjithashtu nga kontrolli i ushtruar nga Shërbimet e Policisë në afërsi të fshatit Kalivaç,Memaliaj , në 11 parcela u konstatuan dhe u asgjësuan 1 600 bimë të dyshuara Cannabis Sattiva.
Bimët u asgjësuan në vend me anë të djegies , ku disa prej tyre u sekuestrua në cilësinë e provës materiale.

Policia po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve.

No comments:

Post a Comment