21 September 2016

Marijuana ,si korrja e grurit ne komunizem,fshatra te tere te mbjelle...

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, janë gjetur dhe asgjësuar në total 34.811bimë të dyshuara të llojit Cannabis Sattiva konkretisht: Qarku Korçë (mbi fshatin Nikolicë, në malin e Gramozit), Qarku Gjirokastër (në fshatin Prongji, në fshatin Kolonjë, në fshatin Zhulaj, në fshatin Zhapokikë, në fshatin Komar, në fshatin Izvor, në fshatin Rabije, në fshatin Rodenj, në fshatin Gërdas, në fshatin Bënjë, në fshatin Zhepovë), Qarku Lezhë (në fshatin Ishull Lezhë), Qarku Shkodër (në fshatin Balza, në fshatin Plan, në fshatin Mgull, në fshatin Qerret, në fshatin Selc).

No comments:

Post a Comment