26 September 2016

Lume kritikash per projektin e Ujesjellesit

Rehabilitimi i Ujesjellesit Gjirokaster, Projekt i qeverise Shqiptare dhe financim i Bankes  Gjermane KFW prej 4.5 milionë euro  sipas kontrates duhet te kishte perfunduar  në 8 Shtator 2016.

Por duke hedhur një vështrimë në qytetin e gurtë do të shohësh se në të gjitha lagjet që janë hapur rrugët nga Kompania investuese pjesa më e madhe e tyre nuk  janë mbyllur .

"Pa folur për koston financiare që ky investim ka shkaktuar tek drejtuesit e mjeteve të cilët prej më shumë se një viti ju është dashur të qarkullojnë në rrugë të shkatëruara dhe më pas ti drejtohen servist të automjeteve" , komenton TV Chanel 7.

No comments:

Post a Comment