13 September 2016

Kryebashkiakja Rami ne Shkollen Profesionale per diten e pare te shkolles
Suksese gjithë nxënësve të arsimit parashkollor në këtë vit të ri shkollor!

 Dija qoftë udhërrëfyesja juaj në rrugën e jetës!
 
Mes nxënësve dhe stafit pedagogjik të shkollës së mesme profesionale "Thoma Papapano" për të ndarë së bashku emocionet e ziles së pare...

No comments:

Post a Comment