28 September 2016

Korrja e marijuanes vazhdon ...u rrit kudo kete vitGjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, janë gjetur dhe asgjësuar në total 20.827
bimë të dyshuara të llojit Cannabis Sattiva konkretisht: Qarku Tiranë (në fshatin Baldushk), Qarku Durrës (në fshatin Mefsheq), Qarku Berat (në fshatin Koprënckë), Qarku Gjirokastër (në fshatin Labovë, në fshatin Lekdush, në fshatin Nivicë) Qarku Lezhë (në fshatin Vinjollë, në fshatin Gallatë, në fshatin Dardhë Xhuxhë), Qarku Shkodër (në fshatin Ndrevashaj Brasht, në fshatin Vjerdhë). Qarku Kukës (në fshatin Qereç), Qarku Dibër (në fshatin Okshtun Vogël, në fshatin Rremull).

No comments:

Post a Comment