05 September 2016

Komisariati i Policisë Përmet,vatra marijuane

Komisariati i Policisë Përmet

Më datë 04.09.2016, rreth orës 13:00, në fshatin e Ri, në vendin e quajtur  “Gropa e Vidhjes”, në 25 parcela, me monitorim nga ajri, janë gjetur të kultivuara dhe u asgjësuan 160 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. 

No comments:

Post a Comment