13 September 2016

Keshilli Bashkiak : nderim per Astrit Bonin

Keshilli bashkiak pritet te miatoje te enjten nje Projekt Vendim: Për “Akordimin e fondit në nder të futbollistit të shquar Astrit Boni , i cili u nda ne menyre te papritur nga jeta pak kohe me pare.Futbollisti i njohur i Luftetarit ne vitet tetedhjete kontribuoi per edukimin sportiv te brezave te tere duke lene pas mirenjohje dhe respekt.

No comments:

Post a Comment