01 September 2016

Kakavije.ndalohet një shtetas i shpallur në kërkim për "Vrasje me dashje" ne 1990

Policia e Gjirokastrss tha se ndaloi shtetasin Ilia Shukli, 63 vjeç , lindur dhe banues në Elbasan.

Në datë 31.08.2016 nga Shërbimet e Policisë Kufitare Kakavije , gjatë përpunimit të të dhënave në sistemin TIMS të shtetasve të kthyer DEPORTIV nga pala Greke ,rezultoi se shtetasi Ilia Shukli ishte person i shpallur në kërkim pasi :
Ky shtetas është larguar nga burgu në Mars të vitit 1997, ku vuante dënimin me 17 vjet burg , për veprën penale "Vrasje me dashje", me Vendimin Nr.56, date 29.09.1990.

No comments:

Post a Comment