23 September 2016

Ja operacionet per marijuanen

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, janë gjetur dhe asgjësuar në total 15.826 bimë të dyshuara të llojit Cannabis Sattiva konkretisht: Qarku Durrës (në fshatin Bubq), Qarku Berat( fshati Drobonik, në fshatin Qeshibë), Qarku Fier (fshatin Ngjeqar), Qarku Vlorë (në fshatin Vranisht, në fshatin Bolenë), Qarku Gjirokastër (në fshatin Dhoksat, në fshatin Dukaj), Qarku Lezhë (në fshatin Selitë), Qarku Shkodër( në fshatin Bene, në fshatin Mnela Vogël, në fshatin Buzhale, në fshatin Mërtur), Qarku Kukës (në fshatin Brodozhnicë), Qarku Dibër (në fshatin Shtjefen).

No comments:

Post a Comment