12 September 2016

Ja logo e Forumit per Aeroportin e Gjirokasters


Forumi Aeroportit te Gjirokastres prej disa kohesh ka LOGON e tij . Artisti dhe pedagogun HARALLAMB MARGARITI , eshte autori.

No comments:

Post a Comment