18 September 2016

Ja ku fluturohej nga Aeroporti i Gjirokastres ne vitet tridhjete


Hartat e linjave te shoqerise Ala Littoria dhe avionet qe kane fluturuar ne linjat ajrore Tirane - Vlore - Gjirokaster dhe Tirane - Korce - Gjirokaster







No comments:

Post a Comment