07 September 2016

Ja formacioni i Luftetarit me Partizanin, rezultati 0-0

Starton ndeshja e pare e kampionatit Partizani-LuftetariStarton ndeshja e pare e kampionatit Partizani-Luftetari

Formacioni i ekipi tone : Miraka, Beqiri, Boyom, Mersini, Rapa, Aleksi, Ramadani, Satonho, Zogaj, Abazaj dhe Bregu

No comments:

Post a Comment