26 September 2016

Gjirokastra me 30 Shtator nis Festen e folkut, ja programi30 SHTATOR
16.00             Hapja e festimeve dhe parada e kostumeve
17.00             Panairi Kombëtar i Artizanatit dhe Trashëgimisë (Edicioni i dhjetë)
18.00             Festivali Ndërkombëtar i Folkut (Nata e Parë)
20.00             Festa e Miqësisë Birra ELBAR (Nata e Parë)

01 TETOR
09.00             Panairi i artizanëve nga gjithë Shqipëria (Dita e dytë)
10.00             Stafeta e Trashëgimisë (Shkollat e qytetit)
11.00             Ekspozita (Shtëpia Kadare)
§    Ekspozitë pikturenga Agron Polovina
§    Ekspozitë fotografike
§    Ekspozitë etnografike
11.00             Tinguj feste (Koncert i shkollës artistike “Feim Ibrahimi”)
12.00             “Zi e më zi”  Komedi nga Kristo Floqi
                        Interpretojnë aktorë të Teatrit “Zihni Sako”
17.00             Konkurs i kulinarisë
18.00             Fesivali Ndërkombëtar i Folkut (Nata e Dytë)
20.00             Festa e Miqësisë Birra ELBAR (Nata e Dytë)

02 TETOR
09.00             Panairi i artizanëve nga gjithë Shqipëria (Dita e tretë)
11.00             Konferenca Shkencore “Turizmi dhe Trashëgimia”
                        Në bashkëpunim me Universitetin “Eqrem Çabej”
12.00             “Limoni nga Siçilia”  Dramë nga Luigi Pirandelo
                        Interpretojnë aktorë të Teatrit “Zihni Sako”
17.00             Trashëgimia në sytë e fëmijëve.
                        (Lojëra dhe punime të fëmijëve)
18.00             Fesivali Ndërkombëtar i Folkut (Nata e Tretë)

20.00             Festa e Miqësisë Birra ELBAR (Nata e Tretë)

No comments:

Post a Comment