22 September 2016

Forumi Rinor i Demokrateve reagon per sigurine e nxenesve ne shkolla,pjese nga deklarata

Forumi Rinor i Partisë Demokratike Gjirokastër shpreh shqetësimin e thellë për gjendjen infrastrukturore dhe funksionale të hapësirës përreth shkollave të qytetit dhe atyre të fshatrave. Aksidentet e hidhura që kanë ndodhur në të kaluarën, pranë Urës së Kardhiqit, shkollës “Koto Hoxhi”, etj, demostrojnë qartazi se çdo ditë e më shumë siguria e jetes po cënohet prej neglizhencës së organeve përkatëse.
I bëjmë thirrje organeve kompetente, Bashkive përkatëse, Policisë së Shtetit, Drejtorisë Rajonale të Rrugëve dhe Drejtorisë Arsimore Rajonale të marrin masat e nevojshme sipas tagrit për rregullimin e kësaj situate. 
Në të kundërt 

No comments:

Post a Comment