24 September 2016

Forumi per Aeroportin kembengul per investimin rajonal

Me perfundimin e segmenteve rrugore Kardhiq - Delvine ; Berat ,Corovode - Kelcyre dhe Korce - Erseke ...Gjirokastra kthehet ne qender strategjike rajonale pasi ndodhet ne nje pozicion qendror ku kryqezohen rruge kombetare , nderkombetare dhe lokale si dhe behet e haritshme per pak ore nga Korca , Berati , Permeti dhe Saranda. Aeroporti funksional ne Gjirokaster do ti sherbeje Korces , Sarandes , Beratit , Permetit , Tepelenes , Delvines , pra nje rajoni me mbi gjysem milion banore ! Le te shpresojme qe segmentet e mesiperme te perfundojne shpejt ! Gjirokastra historikisht ka qene QENDER RAJONALE ! Gjirokastra ne QENDER TE TRE PASURIVE UNESCO BERAT - GJIROKASTER - BUTRINT !

No comments:

Post a Comment