21 September 2016

Disa pyetje per ata qe kane ne dore te zgjidhin transportin e nxenesve te Valarese

A eshte e drejte e femijeve te mos mbeten  as edhe nje dite pa shkolle per shkaqe qe nuk varen prej tyre, por prej autoriteteve?

A eshte e drejte e femijeve qe te ndjekin keshillat qe edukatoret, prinderit dhe shoqeria u kane dhene te mos ecin kurre ne nje rruge makinash pasi rrezikojne jeten e tyre?

A eshte e drejte e femijeve qe nese nuk ua japin transportin per ne shkolle  t`u bejne kerkese autoriteteve qe te ndertojne  nje trotuar deri tek shkolla e tyre me nje mbrojtese anash qe te shkojne ne shkolle pa rrezikuar jeten?

A eshte e drejte e femijeve qe nese marrin qofte edhe nje lendim te lehte ne rrugen e rrezikshme per ne shkolle t`i padisin autoritetet per cenim te jetes ?


No comments:

Post a Comment