16 September 2016

Degjesa publike per Pazarin te marten me 20 shtator,qytetare thoni fjalen tuaj

Bashkia njoftoi se në kuadër të “Projektit Arkitektonik të Restaurimit dhe Konsolidimit të Pazarit të Gjirokastrës”, Bashkia Gjirokastër në bashkëpunim me Fondacionin Shqiptaro- Amerikan për Zhvillim, organizojnë dëgjesë publike.
Të gjithë qytetarët e interesuar dhe bizneset që ushtrojnë aktivitetin e tyre në Pazarin Karakteristik duhet te thone fjalen e tyre.

Degjesa mbahet ditën e martë, datë 20 shtator 2016, ora 11.00 në sallën e Kinemasë.

No comments:

Post a Comment