13 September 2016

Bashkia e Gjirokastres nis procedurat per shpronesimet tek Memoriali Rilindasve

Bashkia e Gjirokastres tha se në kuadër të zbatimit të projektit “Rikualifikimi i hapësirave publike dhe rrugës hyrëse pranë Memorialit të Rilindasve në Gjirokastër”, të gjithë personat, që kanë pronë private, objekt ose truall në degëzimin në vendin e quajtur “Bendi” në drejtim të shkollës “Andon Zako Çajupi” dhe nga “Bendi” në drejtim të rrugës drejt zonës “Blloku i Furrave”, të sjellin pranë Zyrës së Pronave në bashki dokumentacionin përkatës për vazhdimin e procedurave.

No comments:

Post a Comment