19 September 2016

Bashkia anullon degjesen per Pazarin,ishte njoftuar dhe prania e zv Kryeministrit








Bashkia Gjirokaster njofton se per shkak te ndryshimit te axhendes nga studioja projektuese, degjesa publike per prezantimin e "Projektit Arkitektonik te Restaurimit dhe Konsolidimit te Pazarit te Gjirokastres", e planifikuar te organizohej diten e marte, nuk do te zhvillohet.

No comments:

Post a Comment