20 September 2016

Asgjesimi bimeve narkotike raportohet "ne bllok", ne Gjirokaster operacionet ne Kolonje e Fushebardhe

Policia tha se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, janë gjetur dhe asgjësuar në total 5252 bimë të dyshuara të llojit Cannabis Sativa konkretisht: Qarku Gjirokastër (në fshatin Kolonjë, në fshatin Fushë Bardhë), Qarku Lezhë (në fshatin Kullaxhi), Qarku Shkodër (në fshatin Dush i Sipërm), Qarku Kukës (në fshatin Mulaj).

No comments:

Post a Comment