13 September 2016

Aksionet e Luftetarit ne mbledhjen e Keshillit Bashkiak te enjten

Keshilli bashkiak i Gjirokastres do diskutoje te enjten nje teme te rendesishme, ate te ardhmerise se Klubit Sportiv Luftetari. Qytetare,bashkepunoni me keshilltaret tuaj per te perfaqesuar idete dhe ndiqeni zhvillimin e diskutimit qe pritet te jete te enejten lidhur me kete ceshtje.


No comments:

Post a Comment