12 September 2016

14 mijë bimë kanabisi u zbuluan dhe asgjësuan nga Policia e Gjirokastrës.

Aksioni u zhvillua në Njësinë Administrative Buz, në vendet e quajtura "Hamzaj" , "Revishtë" , " Lajthizë" , "Osmanaj", "Cacaj " , "Komar" dhe " Kalemaj". Bimët narkotike ishin të kultivuara në 87 parcela. Policia po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve.

No comments:

Post a Comment