06 August 2016

Zagoria,Park Natyror Rajonal

Zagoria, tashme i shpalluar Park Natyror Rajonal ofron shume per nje ekoturizem cilesor. Ajo mirepret turiste vendas dhe te huaj. Shoqata Cajupi  publikoi  Harten e monumenteve te natyres, pjese e planit te menaxhimit.

No comments:

Post a Comment