19 August 2016

Vijon kapja e personave të shpallur në kërkim ne Gjirokaster


Policia e Gjirokastres tha se nga Specialistët e Hetimit dhe Parandalimit të Krimit në Komisariatin e Policisë Gjirokastër është bërë ndalimi i shtetasit :
 Drilon Tota , 26 vjeç, banues në Tiranë, pasi:Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, ka lëshuar urdhrin për ekzekutimin e vendimit të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, e cila e ka dënuar me 9 vjet burg për veprën penale " Vjedhje me dhunë e kryer në bashkëpunim ". Gjithashtu nga Specialistët e Stacionit të Policisë Memaliaj është bërë e mundur kapja dhe ndalimi i shtetasit :
 Agron Hasa , 60 vjeç , banues në fshatin Krahës 1 , Memaliaj , pasi:
 Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, ka lëshuar urdhrin për ekzekutimin e vendimit të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, e cila e ka dënuar me 3 vjet burg për veprën penale " Kultivim i bimëve narkotike

No comments:

Post a Comment