04 August 2016

Tjeter rast me plasje dyshuar ne Taronine te Gjirokastres

Nje tjeter banor i Gjirokastres dyshohet se u prek nga plasja dhe po merr trajtim mjekesor ne Spitalin e Gjirokastres. Priten rezultatet e analizave.

No comments:

Post a Comment