19 August 2016

Tepelenë. Vijojnë aksionet anti marijuane, asgjësohen rreth 5 000 bimë

Nga kontrolli i ushtruar nga Shërbimet e Policisë , për goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike në afërsi tëfshatit Dhëmblan, Tepelenë, u konstatuan dhe u asgjësuan në 2 parcela 3 500 bimë të dyshuara Cannabis Sattiva si dhe 1 500 bimë të dyshuara narkotike u asgjësuan në vendin e quajtur "Budulisht" , Dhemblan ,Tepelenë. Bimët u asgjësuan në vend me anë të djegies. Policia tha se  po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve

No comments:

Post a Comment