18 August 2016

Te premten, Isopolifoni , Valle Popullore , gatime dhe pije tradicionale si dhe ekspozite artistike ! Rijetezimi i Obeliskut me vlerat me te mira Gjirokastrite !


No comments:

Post a Comment