16 August 2016

Shuhet zjarri ne kodrat mbi Virua
Prej nates se te enjtes, efektivet e MZSH-se dhe forca te Agjensive ne varesi te Bashkise Gjirokaster jane ne terren duke punuar per shuarjen e zjarrit te rene ne zonen e Malit te Gjere. Situata po monitorohet nga Institucioni i Prefektit te Qarkut Gjirokaster dhe Drejtoria e Pergjithshme e Emergjencave Civile. Zjarri nuk ka rrezikuar per asnje moment njerez, banesa apo bageti. Nderkohe Bashkia Gjirokaster do te ndjeke gjithe hapat ligjore per ndeshkimin e zjarrvenesve.


No comments:

Post a Comment