12 August 2016

shtyhet 24 ore afati aplikimit te maturanteve


Të gjithë maturantët që duan të vazhdojnë studimet e larta në universitetet publike dhe private, kanë mundësi të aplikojnë online deri në mesnatë. Afati është shtyrë për 24 orë nga Agjencia Kombëtare e Provimeve për t’u dhënë një mundësi të fundit të gjithë kandidatëve për t’u bërë pjesë e garës për në universitet.

No comments:

Post a Comment