31 August 2016

Shkolla artistike ne Gjirokaster nis regjistrimet,stafi garanton cilesi e perkushtim

Me  daten 1 shtator fillojne regjistrimet ne shkollen e mesme artistike " Feim Ibrahimi", Gjirokaster. Rregjistrimi behet me certifikate personale si dhe dokumentin  shkollor origjinal.


No comments:

Post a Comment