05 August 2016

SHERBIMET QE MUNDESOHEN ME VENIEN NE FUNKSION TE AEROPORTI I GJIROKASTRES


- sherbim me avion dhe me helikopter per transport mallrash
- sherbim me avion dhe helikopter per transport pasagjeresh
- sherbim me avion dhe helikopter per fluturime vezhgimi te territorit, fotografime etj te ketij lloji.
- sherbim me avion dhe helikopter per mbrojtjen kunder zjarrit dhe cdo lloj emergjence .
- sherbim me helikopter per punime me vinc (ndertim, telekomunikacion, etj.)
- sherbim ambulance me helikopter dhe per transporte mjeksore urgjente.
- sherbime ne funksion te bujqesise per sperkatje etj te ketij lloji
- Sherbime per aeroklabe, shkolla dhe kurse te paisjeve me deshmi, jo vetem per Shqiptaret, por edhe nga vendet e BEse

No comments:

Post a Comment