02 August 2016

Sa kushtoi Projekti Pazarit te Gjirokastres,ja njoftimi i Fondacionit shqiptaro amerikan te Zhvillimit

Tender Projektimi për restaurimin e pazarit te Gjirokastrës, 2015 

Për këtë tender AADF ftoi studio dizenjimi dhe arkitektonike, arkitekt restaurues, inxhinierë dhe planifikues urban për të dorëzuar oferta  për dizenjimin e restaurimit të Pazarit të Gjirokastrës.  Ky kapacitet profesional pritet që të sigurojë një produkt që aspiron për të rijetëzuar një zonë të vjetër tregëtare, duke konservuar vlerën historike dhe funksionin e tij.
Fondi i buxhetuar për këtë kontratë është 80,000$.

No comments:

Post a Comment