05 August 2016

"Raporto,shpeto" nje aplikacion i USAID per viktimat e trafikimit

Në ‪#‎Shqipëri‬, ne po mbështesim aplikacionin celular ‘Raporto! Shpëto!, për të sensibilizuar qytetarët që të raportojnë rastet e dyshimta dhe për të ndihmuar viktimat e trafikimit të lidhen me shërbimet për ta. http://ow.ly/CXPW302w9cL

No comments:

Post a Comment