12 August 2016

Qeverisje e Hapur pas pak javesh arrin ne 80.000 vizitore, Web-debatet shtojne interesin e publikut

Blogu  www.qeverisjehapur.com  i kushtohet zhvillimeve ne Libohove dhe Gjirokaster. Ne pak kohe 80.000 vizitore kane qene pjese e vizitoreve te Blogut.

Web-Debatet per marijuanen, problemet  e antraksit ne Jug, restaurimeve ne Pazarin e Gjirokastres jane shoqeruar me dhjetra komente dhe opinione. Duke i falenderuar vizitoret tane i nxitim ata per ta kthyer platformen  tone elektronike ne nje mjet te dobishem te Qeverisjes se Hapur.

No comments:

Post a Comment