16 August 2016

Premtohet serish nderhyrja ne Kishen e Laboves

Ministria e Kultures ka premtuar fillimin e restaurimit ne Kishen e famshme te Laboves se Kryqit, nje nga perlat e Trashegimise kulturore kombetare.


Sipas Ministrise,  Projekti , nga Instituti i Monumenteve të Kulturës eshte gati dhe financimi i qeverise shqiptare gjithashtu.


Qeveria ke premtuar edhe permiresimin e rruges per ne Labove  qe ndodhet aktualisht ne kushte skandaloze.

No comments:

Post a Comment