20 August 2016

Polifoni dhe gatime tradicionale, festa ringjall Obeliskun

Bashkia Gjirokaster dhe Agjensia e Trashegimise dhe Turizmit , ne bashkepunim me nje grup vullnetaresh qe prej dy vjetesh jane pjese aktive ne ndihme te zhvillimit te turizmit dhe vlerave te Gjirokastres , organizuan eventin "Nate Magjike ne Gur". Kjo inisiative pati impakt pozitiv per te gjithe ata qe e ndoqen dhe do te vijoje me te tjera aktivitete te tilla. Netet e sezonit turistik do behen gjithnje e me shume atraktiv per turistet vendas dhe te huaj.

No comments:

Post a Comment