25 August 2016

Platforma multimediale “Qeverisje e Hapur” mbi 100 mijë lexues. Tani nuk “numërojmë” më....

Platforma Multimediale “Qeverisje e Hapur” po e rrit numrin e lexuesve te saj. Mbi 100 mije lexues ne pak kohe dhe mijera ndjekes ne Facebook jane një nxitje për të trajtuar më shumë  problemet jo vetëm të Gjirokastrës dhe Libohovës, por edhe më gjerë të bashkive të tjera në rajon.

No comments:

Post a Comment