11 August 2016

Përmet,Vijojnë aksionet anti Cannabi


Asgjësohen rreth 10 000 bimë të dyshuara Cannabis Sattiva 

Nga kontrolli i ushtruar nga Shërbimet e Policisë, për goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike në Njësinë Administrative Petran Përmet , në vendin e quajtur  "Përroi i Dardhës - Zerec", u konstatuan dhe u asgjësuan  në gjashtë  parcela të hapura rishtaz  5000 bimë të dyshuara Cannabis Sattiva. Gjithashtu nga kontrolli i ushtruar pranë këtyre parcelave , u gjetën dhe 5000 bimë të dyshuara narkotike të mbjella në kubik plastik. Bimët u asgjësuan në vend me anë të djegies. Policia po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Materialet i kaluan për ndjekje Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Përmet për veprën penale "Kultivim i bimëve narkotike ".

No comments:

Post a Comment